۱۳۹۶ آذر ۳, جمعه

دو شهروند بهایی دیگر از زندان رشت آزاد شدن


خبرگرای هرانا ــ کیوان پزشکی و نویده بخشی دو شهروند بهایی ساکن رشت که در آبان ماه سال جاری دستگیرشده بودند بعنوان آخرین افراد از گروه بازداشت شدگان آبان ماه در این شهر، با تودیع وثیقه از زندان لاکان رشت آزاد شدند.
به گزارش هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، کیوان پزشکی و نویده بخشی دو شهروند بهایی ساکن رشت که در آبان ماه امسال پس از احضار توسط اداره اطلاعات رشت دستگیر و به زندان لاکان رشت منتقل‌شده بودند، به ترتیب در روزهای ۲۹ و ۳۰ آبان ماه با تودیع قرار وثیقه از محل این زندان آزاد شدند.
این دو شهروند بهایی آخرین افراد از گروه پنج نفره بازداشت شدگان بهایی در مهر و آبان ماه امسال در رشت بودند که بصورت موقت آزاد شدند.
همزمان با فرا رسیدن دویستمین سالگرد تولد پیامبر آیین بهایی، ده‌ها شهروند بهایی در ایران احضار، بازداشت و اماکن این شهروندان توسط نهادهای دولتی پلمپ شد.
این فشار در شهر رشت ابتدا مورخ ۲۰ شهریورماه با تفتیش گسترده اماکن شهروندان بهایی و در معدودی موارد شهروندان غیربهایی مرتبط با آنان جلوه گر شد.
کمی پس از این تفتیش ها که بعضا با توقیف های موقت افراد نیز همراه بود خانم نازیلا خانی پور، در تاریخ ۲۴ مهرماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
سیامک پور عبدالحمیدی، دیگر شهروند بهایی ساکن رشت نیز روز ۲ آبان ماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان این شهر منتقل شد. کمی بعد نازیلا خانی پور که پیش از آقای عبدالحمیدی در این شهر بازداشت شده بود روز ۲۲ آبان ماه با تودیع قرار وثیقه از زندان لاکان رشت آزاد شد.
مورخ ۹ آبان ماه نیز نویده بخشی و کیوان پزشکی به محل اداره اطلاعات این شهر احضار و بازداشت شدند.
در آخرین مورد مورخ ۲۰ آبان ماه نادیا اسدیان (همسر سیامک پور عبدالحمیدی، دیگر شهروند بازداشت شده) به محل اداره اطلاعات این شهر احضار و بازداشت شد.
 لازم به یادآوری است  روز بیستم شهریورماه سال جاری ماموران امنیتی وابسته به وزارت اطلاعات با حکم دادستانی طی چند اکیپ مجزا بصورت هماهنگ مبادرت به مراجعه و تفتیش منازل شهروندان بهایی در رشت، رضوانشهر، پره سر و منجیل از توابع استان گیلان کردند.
ماموران حاضر پس از تفتیش منازل، وسایل شخصی اعم از موبایل، تبلت، لب تاپ، کارتهای حافظه، کامپیوتر میزی و همینطور کتب مذهبی، تابلوها و عکسهای شخصیت های مذهبی آیین بهایی را نیز ضبط و با خود بردند.
منازل کیوان پزشکی و سیامک پور عبدالحمیدی مورد تفتیش قرار گرفت و همینطور منزل خانم خانی پور و همسرش (رامز هروی) نیز جزو منازلی بود که مورد تفتیش قرار گرفت. در زمان تفتیش منزل خانواده هروی، علیرعم عدم حضور ساکنین در منزل، نیروهای امنیتی از زور استفاده کرده و با شکستن در وارد منزل شده و به تفتیش محل پرداخته اند.
تعدادی از شهروندان در این مراجعات گسترده بازداشت شده بودند که گزارش شد پس از مدتی تمام بازداشت شدگان آزاد شدند هر چند مشخص نیست این آزادی به معنای نبود تعقیب قضایی باشد.



اخبار کارگری؛ تجمع کارگران، معوقات مزدی


خبرگزاری هرانا – تعدادی از آتش‌نشانان ایستگاه‌های مختلف ساوه به نشانه اعتراض در محوطه ایستگاه مرکزی آتش‌نشانی این شهر تجمع کردند، این آتش‌نشانان از مهرماه مطالبات مزدی دارند و حقوق برخی از آنها در دو ماه گذشته پرداخت نشده‌است. همچنین دفترچه‌های خدمات درمانی کارگران هفت‌تپه به علت عدم‌ پرداخت حق بیمه از سوی شرکت کشت‌ و‌ صنعت نیشکر هفت‌تپه تمدید نمی‌شود. در خبری دیگر نیز کارگران «کیش چوب» می‌گویند طبق وعده‌ای که کارفرما به آن‌ها در جریان اجتماعات اخیر داده بود، هنوز پولی به حساب کارگران پرداخت نشده و همچنان درهای این کارخانه به روی کارگران بسته است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا مورخ ۱۳۹۶/۰۹/۰۱، تعدادی از آتش‌نشانان ایستگاه‌های مختلف ساوه به نشانه اعتراض در محوطه ایستگاه مرکزی آتش‌نشانی این شهر تجمع کردند.
پرسنل یکی از ایستگاه‌های آتش‌نشانی ساوه در ارتباط با این تجمع گفت: “این آتش‌نشانان از مهرماه مطالبات مزدی دارند و حقوق برخی از آنها در دو ماه گذشته پرداخت نشده‌است”.
وی ادامه داد: “آتش‌نشانان ساوه‌ای گاهی در ازای ۲۴ ساعت کار، فقط ۲۴ ساعت استراحت دارند؛ در حالیکه عرف معمول، ۴۸ ساعت استراحت برای ۲۴ ساعت کار است. کار بیشتر و استراحت کمتر باعث می‌شود اضافه کار آنها زیاد شود؛ منتها این اضافه کار را به موقع نمی‌پردازند و تاخیر بسیار وجود دارد”.
او با بیان این که کار سخت و پرخطر آتش‌نشانی، مشکلات و مرارت‌های بسیار دارد؛ افزود: “تاخیر در پرداخت مطالبات مزدی نیز مزید بر علت است و آتش‌نشانان را دلسرد می‌کند”.
رئیس اداره تامین اجتماعی هفت‌تپه؛ دفترچه‌ درمانی کارگران هفت‌تپه تمدید نمی‌شود
به گزارش ایلنا مورخ ۱۳۹۶/۰۹/۰۱، دفترچه‌های خدمات درمانی کارگران هفت‌تپه به علت عدم‌ پرداخت حق بیمه از سوی شرکت کشت‌ و‌ صنعت نیشکر هفت‌تپه تمدید نمی‌شود.
در حالی که کارگران مجتمع نیشکر هفت‌تپه از مشکل تمدید نشدن دفترچه‌ بیمه‌های خود و اعضای خانواده‌هایشان خبر می‌دهند، رئیس اداره تامین اجتماعی هفت‌تپه می‌گوید کارفرمای هفت تپه هنوز لیست بیمه‌ماه‌های شهریور و مهر کارگران را ارسال نکرده است.
به گفته «فردین خسروی»، طبق ضوابط و مقررات سازمان تامین اجتماعی در صورت عدم ارسال فهرست بیمه امکان تایید دفترچه‌های بیمه کارگران وجود ندارد.
وی با بیان اینکه میزان بدهی‌های بیمه‌ای کارفرمای این کارخانه به سازمان تامین اجتماعی بیش از ۴۰ میلیارد تومان بر آورد می‌شود،در مورد پرداخت هزینه بازنشستگی کارگران مجتمع نی شکر هفت تپه گفت: “اسامی شمار زیادی از کارگران مجتمع کشت وصنعت هفت تپه برای بازنشستگی با مشاغل سخت وزیان آور به تامین اجتماعی هفت تپه ارسال شده وتامین اجتماعی مقدمات بازنشستگی آنان را فراهم کرده است”.
به گفته وی در صورتی که کارفرمای مجتمع هفت تپه هزینه(۴ درصد ) بازنشستگی این کارگران را به تامین اجتماعی بپردازد احکام بازنشستگی این کارگران صادر خواهد شد.
گفتنی است در این شرکت نی شکر هفت تپه حدود ۵ هزار و۶۰۰ کارگر مشغول به کار هستند که به نقل از کارگران رسمی گفته می شود که جدا از مطالبات بیمه‌ای در حال حاضر چهار ماه نیز مطالبات مزدی از کارفرماطلبکارند.
وعده پرداخت مطالبات کارگران کیش چوب عملی نشد
به گزارش ایلنا مورخ ۱۳۹۶/۰۹/۰۲، کارگران «کیش چوب» می‌گویند طبق وعده‌ای که کارفرما به آن‌ها در جریان اجتماعات اخیر داده بود، هنوز پولی به حساب کارگران پرداخت نشده و همچنان درهای این کارخانه به روی کارگران بسته است.
در آخرین تجمع کارگران «کیش چوب» که در روز چهارشنبه (سوم آبان ) مقابل دفتر اشتغال منطقه آزاد کیش انجام شد، کارفرما وعده داده بود مطالبات کارگران حداکثر تا روز پنجشنبه (۲۵ آبان ماه) پرداخت می‌شود.
به گفته کارگران؛ با وجود اتمام مهلت هنوز تا این لحظه خبر خاصی درخصوص وضعیت شغلی و پرداخت ۸ تا ۱۲ ماهمطالبات مزدی آن‌ها به دست نیامده است.
آنان با بیان اینکه با گذشت حدودا دو ماه هنوز درهای کارخانه کیش چوب به روی ۲۰۰کارگر این کارخانه بسته است، درخصوص سایر مطالبات خود گفتند: “علاوه بر ۸ تا ۱۲ ماه حقوق، کارفرما به دلیل کمبود نقدینگی عیدی سال ۹۵ را به کارگران بدهکار است”.
همچنین به نقل از کارگران کیش چوب گفته می‌شود؛ آخرین حقوقی که این کارگران دریافت کرده‌اند مربوط به دستمزد شهریور ماه سال ۹۵ است که در خرداد ماه سالجاری توسط کارفرما به حساب بانکی آنها واریز شده است.
طبق ادعای کارگران «کیش چوب» ۸۵ نفر از کارگران برای پیگیری حقوقی دریافت مطالبات خود از روز چهارشنبه (سوم آبان) به صورت مجزا به اداره اشتغال منطقه آزاد کیش مراجعه و شکایت کرده‌اند.
 پیش از این بهزاد فلاحی (مدیرعامل کارخانه کیش چوب) درباره دلیل به تاخیر افتادن دستمزد کارگران به ایلنا گفته بود: “مطالبات معوقه کارگران این واحد تولیدی بدنبال افزایش رکود بازار ساخت و ساز مسکن اتفاق افتاده است”.
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره نگرانی کارگران از تعطیلی موقت کارخانه کیش چوب گفته بود: “تعطیلی موقت کارخانه کیش چوب به دلیل آغاز تعطیلات تابستانی است و کارگران بعد از خاتمه تعطیلات به کارشان بازخواهند گشت”.
کارخانه کیش چوب در فاز ۵ صنعتی جزیره کیش واقع است و در زمینه صنایع چوبی فعالیت می‌کند.

۱۳۹۶ آذر ۱, چهارشنبه

از ابتدای سال تا کنون ۲۵۰ مورد کودک آزاری در استان ‌البرز گزارش شده است .



به گزارش خبرگزاری هرانا، مهشید موقر در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: “از ابتدای سال تا کنون ۲۵۰ مورد کودک‌آزاری در استان ‌گزارش شده که کارشناسان تیم‌های تخصصی به موقع مداخله لازم را در مورد آنها انجام داده‌اند”.
وی افزود: “در مجموع از ابتدای سال تا کنون ۴۰ هزار مورد خدمات تخصصی اجتماعی در مرکز فوریت‌های اورژانس اجتماعی ارائه شده است”.
این مسئول در ادامه با اشاره به تعریف کودک‌آزاری توضیح داد: “کودک‌آزاری شامل آسیب یا تهدید سلامت جسم و روان یا سعادت و رفاه و بهزیستی کودک می‌شود که می‌تواند کودکان را گرفتار خود کند و به آن‌ها آسیب بزند”.
موقر تصریح کرد: “کودک‌آزاری در البرز بیشتر از نوع جسمی و روحی روانی گزارش شده است”.
وی به انواع کودک آزاری اشاره کرد و اضافه کرد: “اولین نوع کودک‌آزاری جسمی است که دراین نوع کودک براثر شلاق زدن، کوبیدن کودک به دیوار، سوزاندن او با آب جوش یا سیگار آسیب جسمی می‌بیند”.
معاون اجتماعی بهزیستی استان البرز ادامه داد: “دومین نوع، آزارهای جنسی است که شامل استفاده از هرگونه رفتار روشن جنسی یا نمایش رفتارهای جنسی، تماس‌های جنسی، تجاوز و هر گونه بهره‌برداری جنسی از کودکان است”.
موقر، سومین نوع کودک‌آزاری را عاطفی و روانی خواند و افزود: “هر نوع رفتار نامناسب که بر عملکرد رفتاری و شناختی و عاطفی کودک تاثیر منفی داشته باشد مثل آزارهای کلامی و غیرکلامی، تحقیر و سرزنش، تهدید و حتی تمسخر را شامل می‌شود”.
وی نوع دیگر کودک‌آزاری را اقتصادی دانست و خاطر نشان کرد: “کودک‌آزاری اقتصادی یعنی کودکان را به کارهای سنگین و طاقت فرسا وادار کردن و نادیده گرفتن کودک، بی‌توجهی و مراقبت نکردن از کودک نیز از دیگر مولفه‌های کودک‌آزاری به شمار می‌رود”.

این مسئول در پایان گفت: “مرکز فوریت‌های اورژانس اجتماعی و خط ۱۲۳، رشد بیش از ۳۵ درصد کودک‌آزاری در ارجاع به واحدهای خدمات سیار و رشد ۲۰ درصد در ارجاع به مراکز ثابت استان را نشان می‌دهد”.

زباله سلامت زلزله‌زدگان را به‌ شدت تهدید می‌کند.


مدیرگروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: عدم جمع‌آوری زباله‌ها سلامت زلزله‌زدگان را به‌شدت تهدید می‌کند.
به گزارش تسنیم، با وجود گذشت بیش از یک هفته از وقوع زمین‌لرزه در شهرستانهای غربی استان کرمانشاه همچنان شاهد تلنبار و پراکندگی زباله‌ها در خیابان‌ها، بوستانها، کوچه‌ها، معابر و کنار چادرهای اسکان شهروندان در مناطق زلزله‌زده هستیم.
مدیرگروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: اگر این وضعیت همچنان تداوم پیدا کند علاوه بر فاجعه زیست‌ محیطی ناشی از پخش زباله‌های تولیدی که عمدتاً پلاستیکی هستند، به‌دلیل عدم تجزیه‌پذیری و نیز به‌دلیل ازدیاد جوندگان و سگهای ولگرد ممکن است موجب بروز و شیوع اپیدمی ناشی از بیماری‌های مرتبط باشیم که آثار و تبعات ناشی از آن به ‌مراتب می‌تواند بیشتر از خسارت ناشی از زلزله باشد.
امیر کرمی با بیان اینکه براین‌اساس عدم جمع‌آوری زباله‌ها سلامت زلزله‌زدگان را به‌شدت تهدید می‌کند اضافه کرد: به‌دلیل نبود یک برنامه‌ریزی و سازماندهی مناسب در این رابطه تهدید بهداشتی ناشی از عدم جمع‌آوری و دفع نامطلوب زباله سبب نگرانی و دغدغه مردم شهرستان زلزله‌زده سرپل ‌ذهاب شده است.

طبق ماده 25 اعلامیه جهانی حقوق بشر :
هر کس حق دارد که سطح زندگانی او، سلامتی و رفاه خود و خانواده اش را از حیث خوراک و مسکن و مراقبتهای طبی و خدمات لازم اجتماعی تأمین کند و همچنین حق دارد که در تمام موارد دیگری که به عللی خارج از اراده انسان ، وسایل امرار معاش از بین رفته باشد، از شرایط آبرومندانه زندگی برخوردار شود.




۱۳۹۶ آبان ۲۰, شنبه

انقراض 80% از گونه های جانوری کشور طی 4 دهه ی اخیر


به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایسنا، مهرداد فتحی بیرانوند در جلسه پرسش و پاسخ با موضوع وضعیت محیط زیست استان که به همت کانون همیاران طبیعت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان و همکاری انجمن حیات وحش و محیط زیست دانشگاه لرستان برگزار شد، با اشاره به اینکه حدود ۸۰ درصد از گونه‌های جانوری کشور طی چهار دهه گذشته از بین رفته‌اند، گفت: “لرستان نیز از این موضوع مستثنی نبوده و خیلی از مناطق خالی از حیات وحش شده‌اند”.
وی اظهار کرد: “محیط زیست یک چالش و ضرورت در دنیا بوده که امروزه به بزرگترین دغدغه در سطح کره زمین تبدیل شده است. اگر به دغدغه سیاست‌گذاران در سطح جهان توجه کنیم این موضوع را درک خواهیم کرد. در گذشته به واسطه بی‌مهری‌ها و زیاده‌خواهی‌هایی که نسبت به محیط زیست شده با چالش‌هایی رو به رو شده‌ایم که زندگی ما را به مخاطره انداخته است”.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان یادآور شد: “ازجمله این مخاطرات می‌توان به گرمایش زمین، خشک شدن منابع آب‌های زیرزمینی، کاهش بارندگی، طوفان‌های دریایی، آتش‌سوزی‌ها و ریزگردها اشاره کرد که بشر نمی‌تواند به راحتی آنها را مدیریت کند”.
وی افزود: “همه ما معتقدیم که هیچ دستگاه و دولتی به تنهایی نمی‌تواند ادعا کند که خود توانایی مقابله با این معضل‌ها را خواهد داشت و تنها به واسطه ایجاد دغدغه بین مردم و مشارکت آنان می‌توان این موضوع را مدیریت کرد”.
قانون الحاق ایران به کنوانسیون تجارت بین المللی گونه های حیوانات و گیاهان وحشی که در معرض نابودی قرار دارند.
‌قانون فوق مشتمل بر یک ماده و متن کنوانسیون ضمیمه پس از تصویب مجلس شورای ملی درجلسه روز سه‌شنبه 15 تیر ماه 2535 در جلسه‌فوق‌العاده روز چهارشنبه شانزدهم تیرماه دو هزار و پانصد و سی و پنج شاهنشاهی به تصویب مجلس سنا رسید.
دول‌ متعاهد با شناخت‌ آنکه‌ حیوانات‌ و گیاهان‌ وحشی‌ با گونه‌های‌ متنوع‌ و زیبای‌ خود جزء غیر قابل‌ جانشینی‌ از سیستمهای‌ مختلف‌ طبیعی‌ کره‌ زمین‌ را تشکیل‌ می‌دهند، که‌ بایستی‌ برای‌ نسل‌ حاضر و نسلهای‌ آینده‌ حفظ‌ و نگهداری‌ گردد و با آگاهی‌ به‌ ارزش‌ روزافزون‌ حیوانات‌ و گیاهان‌ وحشی‌ از جنبه‌های‌ زیبایی‌، علمی‌، فرهنگی‌، هنری‌، تفریحی‌ و اقتصادی‌ و با شناخت‌ آنکه‌ افراد و دول‌ بایستی‌ بهترین‌ محافظان‌ گیاهان‌ و جانوران‌ وحشی‌ خود باشند، و به‌ علاوه‌ با شناخت‌ این‌ اصل‌ که‌ همکاری‌ بین‌المللی‌ برای‌ حفظ‌ بعضی‌ از گونه‌های‌ گیاهان‌ و حیوانات‌ وحشی‌ علیه‌ بهره‌برداری‌ بی‌رویه‌ از طریق‌ تجارت‌ بین‌المللی‌ امری‌ حیاتی‌ و لازم‌ می‌باشد، و با اعتقاد به‌ اینکه‌ بایستی‌ اقدامات‌ مناسبی‌ بدین‌ منظور انجام‌ شود، مواردی را‌ توافق‌ نمودند.


۱۳۹۶ آبان ۱۹, جمعه

وضعیت تلویزیون در ایران


در تقویم روزهای جهانی سازمان ملل،21 نوامبر به‏‌عنوان روز جهانی تلویزیون نامگذاری شده است و هدف از نامگذاری این روز ترغیب کشورهای جهان برای تبادل برنامه‏‌های است که در جهت توسعه صلح و رشد اجتماعی و محکمتر کردن مسله‎ی فرهنگی تولید می‏شوند. تلویزیون به‏‌عنوان یکی از مؤثرترین رسانه‎های حال حاضر جهان به دلیل اینکه نگاه کردن و دریافت اطلاعات از این رسانه احتیاجی به سواد ندارد توانسته است مخاطبان بی‎شماری را جذب کند و همین امر باعث شده است که یونسکو از شبکه‏‌های تلویزیونی مستقل و از تولید برنامه‏‌های که به صلح جهانی کمک می‏کنند حمایت کند. به این مناسبت به وضعیت تلویزیون در ایران نگاهی اجمالی می‏اندازیم.

 در سال 1346 برای اولین بار مجلس شورای ملی طرح دولت در مورد تاسیس سازمان تلویزیون ملی را تصویب کرد که در یکی از بندهای این مصوب‎نامه آمده است که: برای تهیه و اجرای برنامه‏‌ها و بهره برداری و اداره‎ی سایر امور تلویزیون ملی ایران در کشور سازمانی به نام سازمان تلویزیون ملی( که بعدها به سازمان رادیو و تلویزیون تغییر نام داد) وابسته به وزارت اطلاعات تشکیل می‏شود.
این آغاز تاسیس سازمان صدا و سیما در ایران است و همانطور که می‏بینیم در همان آغاز این سازمان از طرف دستگاهای امنیتی و اطلاعاتی کنترل شد و در آن تنها و تنها سیاست‏های خانواده‎ی پهلوی و سیستم حکومتی حاکم بر ایران انعکاس پیدا کرد و تبدیل به تریبونی گشت برای تبلیغ و مشروعیت بخشیدن به سیستم پادشاهی در ایران.
بعد از سرنگونی سیستم پادشاهی و به قدرت رسیدن جمهوری اسلامی خیلی زود نقش و تاثیر و اهمیت این رسانه برای حاکمان جمهوری اسلامی معلوم شد و آنان نیز به این سیاست در تلویزیون ادامه دادند. طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی و اصل 175 این قانون رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی به‎طور مستقیم از طرف رهبر نظام و برای دوره‏ای 5 ساله انتخاب می‏شود و این سازمان از طرف شورای نظارت صدا و سیما مؤسسه‏ای که از نمایندگان سه قوه تشکیل شده است نظارت می‏شوند.
صدا و سیما جمهوری اسلامی در مدت فعالیت خود همسو با سیاست‏های دیگر این رژیم، تحریف و منحرف کردن افکار عمومی را در دستور کار خود قرار داده است و سانسور و اخبار غلط و دروغین از متودهای همیشگی این رسانه بوده‏است. بودجه این سازمان برای سال 1393 مبلغی حدود 1.580ملیارد تومان بوده‏است که یکی از پر ضررترین دستگاه‏‌های دولتی در جمهوری اسلامی به حساب می‏آید.
این رسانه در مدت فعالیت خود جدا از تبلیغ برای سیاست‏های ضد مردمی، خود نیز عاملی شده است برای بازتولید خشونت در جامعه. نمایش اعدام و شکنجه و تولید فیلم‏ و سریال‏های خرافی و بی‏ریشه باعث شده‏است که اندیشه‏‌های ارتجاعی و قرون وسطایی در جامعه گسترش یابد.
تلویزیون به اصطلاح ملی در ایرانی کثیرالملل و با تنوع مذاهب تنها و تنها در خدمت منافع و سیاست‏های جمهوری اسلامی و دست‎اندرکاران آن کار می‏کند و به گونه‎ای سیستماتیک در تلاش است که زبان‏های دیگر ملیت‏های ایران را کم رنگ و بی ارزش جلوه دهد و اگر به تلویزیون‏های محلی اجازه پخش برنامه به زبان مادری داده می‏شود از کسانی استفاده می‏شود که بیشتر در تلاشند که این زبان‏ها را به سخره بگیرند که نمونه عیان آن " شبکه کردستان و سحر بخش کردی" است که در تلاش هستند که فرهنگ و زبان و مبارزه‎ی طولانی و تاریخی این ملت برای تحقق اهدافشان را کم ارزش جلوه دهند.
تلویزیون جمهوری اسلامی در مدت کار و فعالیت خود همیشه به عنوان سیاست کاری خود در تلاش بوده ‏است که از نشر و تکثیر اطلاعات درست و اخبار صحیح جلوگیری کند و نمونه آن پخش دروغ و سانسور شده اخبار کشور سوریه است که در آن اپوزیسیون و مردم آزادی‏خواه این کشور را تروریست و حکومت دیکتاتور و ضد مردمی سوریه و بشار اسد را مردمی و دمکراتیک نشان می‏دهد و این در کشورهای دیگر و برعکس آن نیز مشاهد می‏‏شود.
یکی دیگر از مسائلی که در تلویزیون جمهوری اسلامی به‏وضوح دیده می‏شود توهین به جایگاه و شأن زن در این رسانه در تهیه فیلم و سریال و حتی پخش مستقیم برنامه‏‌های تلویزیونی است و همیشه تلاش می‏شود فرهنگ مردسالاری و زن ستیزی در جامعه تبلیغ بشود و هیچگاه در مورد این نهضت برابری خواهی که در بطن جامعه در جریان است، سخنی گفته نمی‏شود. 
و در آخر این عوامل باعث شده‏اند که تلویزیون ایران هیچ‏گاه پایگاه و جایگاهی مردمی نداشته باشد و مردم برای دریافت اخبار و اطلاعات صحیح به تلویزیون‏های خارجی و اپوزیسیون خارج کشور روی بیاورند.