۱۳۹۴ بهمن ۱۱, یکشنبه

پس از ۷۰ روز؛ پدری که باز هم نتوانست فرزندش را ملاقات کند

  پس از ۷۰ روز؛ پدری که باز هم نتوانست فرزندش را ملاقات کند

bazdasht

خبرگزاری هرانا ـ با گذشت ۷۰ روز از بازداشت “حافظ عبدالرحیم کوهی” و با وجود سفر خانواده اش به زاهدان، آنها بار دیگر موفق به ملاقات نشدند. پدر این زندانی از دیروز همچنان در مقابل ستاد خبری زاهدان در انتظار صدور جواز برای ملاقات است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از فعالین بلوچ، ابراهیم کوهی پدر “حافظ عبدالرحیم کوهی” که در تاریخ ۲۸ آبان به همراه “مولوی امان الله” بلوچی بازداشت شد، برای چندمین بار برای ملاقات با فرزند خود به زاهدان رفت اما اجازه ملاقات به وی داده نشد.
ابراهیم کوهی که از دیروز سه شنبه دم درب ستاد خبری زاهدان در انتظار اجازه ملاقات با فرزند خود هست، به وی گفته شده که “پرونده وی تکمیل نشده و شما نمی توانید فرزندتان را ملاقات کنید”.
ماموران وزارت اطلاعات به پدر این زندانی گفتنه اند برای ملاقات با فرزند خود “بیست روز بعد” مراجعه کند.

سعید عابدینی: در زندان شکنجه‌ام کردند

سعید عابدینی: در زندان شکنجه‌ام کردند

saeeid abedini

خبرگزاری هرانا ـ سعید عابدینی کشیش آمریکایی – ایرانی که اخیرا در معاوضه زندانیان بین دولت‌های ایران و آمریکا از زندان آزاد شده و به آمریکا بازگشته است، گفت چون حاضر نشده اعتراف‌های جعلی را امضا کند شکنجه شده و او را در سلول انفرادی حبس کرده‌اند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از فردا، سعید عابدینی در مصاحبه‌ با شبکه تلویزیونی فاکس‌نیوز که روز دوشنبه پنجم بهمن پخش شد، اظهار داشت در مدتی که در زندان اوین زندانی بوده بازجو‌ها او را کتک زده‌اند، او را همراه یک زندانی وابسته به القاعده در یک سلول انداخته‌اند و آن فرد تلاش کرده او را بکشد و شاهد لحظه‌های داد و فریاد افرادی بوده که از سلول‌ها برای اجرای حکم اعدام منتقل می‌شدند.
او در بخشی از این مصاحبه گفت: “در جریان بازجویی یک بار مرا به شدت کتک زدند چون می‌خواستند به کارهایی اعتراف کنم که من انجام نداده‌ام. در واقع در اتاق دادگاه بود، قاضی در اتاق را بست و بازجو‌ها شروع کردند به کتک زدن من. پس از آن معده من خونریزی کرد”.
وی افزود: “بد‌ترین چیزی که من در زندان دیدم لحظات بردن زندانیان سنی برای اجرای حکم اعدام بود. اکثرشان سنی بودند و بعضی از آن‌ها زندانیان سیاسی بودند. می‌توانم بگویم که اکثر آن‌ها به خاطر عقاید مذهبی و دین‌شان اعدام شدند”.
قرار بود سعید عابدینی و اعضای خانواده‌اش روز سه‌شنبه در برنامه‌ای در یک مرکز مسیحی در کارولینای شمالی شرکت کنند ولی به گفته سخنگوی این مرکز، از قرار معلوم به خاطر سفرهای فشرده خانواده این برنامه به تاخیر افتاده است.
سخنگوی مرکز آموزشی بیلی گراهام در شهر «کوو» که از سوی سعید عابدینی و خانواده‌اش تاسیس شده است، افزود آقای عابدینی پس از سه سال زندان برای بودن در کنار خانواده و انطباق با شرایط جدید به فرصت بیشتری نیاز دارد.
نغمه، همسر سعید عابدینی، هفته گذشته به خبرگزاری رویترز گفت که این زوج تلاش خواهند کرد رابطه خود را احیا و اصلاح کنند.
خانم عابدینی در پیامی خطاب به حامیانش که پس از مدتی مضمون آن علنی شد، گفت همسرش رفتار آزاردهنده‌ای با او دارد و به فیلم‌های پورنوگرافیک معتاد شده است.
سعید عابدینی روز پنجشنبه به اشویل در کارولینای شمالی آمد. او و حامی فعالش، فرانکلین گراهام، تاکنون حاضر نشده‌اند در مورد این موضوعات اظهار نظر کنند.
سعید عابدینی کشیش ۳۵ ساله و شهروند ایرانی تبار آمریکا از سوی دستگاه قضایی ایران به جرم به خطر انداختن امنیت ملی کشور و تلاش برای تاسیس کلیسا در ایران به هشت سال زندان محکوم شد.
آقای عابدینی از جمله پنج تبعه آمریکایی ایرانی تباری بود که در مقابل عفو و آزادی هفت زندانی ایرانی از سوی دولت آمریکا آزاد شده و هفته گذشته به آمریکا بازگشتند.
آزادی و معاوضه این زندانیان در روز اعلام خبر لغو تحریم‌ها علیه برنامه‌ هسته‌ای ایران صورت گرفت.

منبع : https://hra-news.org/fa/?p=74330

احکام سنگین برای بهاییان در استان گلستان

  احکام سنگین برای بهاییان در استان گلستان

hokm

خبرگزاری هرانا ـ بیش از ۲۰ شهروند بهایی از شهرهای گرگان، مینودشت و گنبد کاووس، در مجموع به ۱۹۳ سال حبس تعزیری محکوم شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از زمانه، دادگاه انقلاب استان گلستان ۲۴ شهروند بهایی را به احکام سنگین قضایی محکوم کرد.
بر اساس این احکام، شهنام جذبانی از مینودشت و شیدا قدوسی از گرگان هر کدام به ١١سال زندان؛ فرح تبیانیان، پونه ثنایی، مونا امری حصاری، بهنام حسنی، پریسا شهیدی، مژده ظهوری، پریوش شجاعی، تینا موهبتی، هنا عقیقیان، همه از گرگان؛ بیتا هدایتی، وثاق سنایی، هنا کوشک‌باغی از گنبد کاووس و نوید معلمی از مینودشت هر کدام به ۹ سال زندان؛ روفیا پاکزادان، سودابه مهدی‌نژاد، میترا نوری، شیوا روحانی، هوشمند دهقان، مریم دهقان، نازی خلخی همه از گرگان و کاملیا بیدلی و شهره صمیمی از مینودشت هر کدام به شش سال زندان محکوم شده‌اند.
به گفته منابع آگاه این احکام قابل اعتراض است.
همسر تعدادی از این شهروندان بهایی نیز پیشتر به زندان محکوم شده بودند و در حال حاضر دوران محکومیت خود را بدون یک روز مرخصی می‌گذرانند.
آزادی طاهره رضایی، شهروند بهایی در اصفهان، از سوی دیگر طاهره رضایی شهروند بهایی ساکن اصفهان صبح روز یکشنبه چهارم بهمن‌ماه از زندان اصفهان آزاد شد.
طاهره رضایی یکی از شهروندان بهایی است که پیشتر همراه ۲۰ شهروند بهایی بازداشت شده بود و با اجرای قانون آزادی مشروط توانست از زندان آزاد شود
مأموران امنینی او را در ۲۷ مهرماه سال جاری جهت اجرای حکم در مقابل درب منزلش بازداشت و بعد از ظهر همان روز نیز به زندان یزد منتقل کرده بودند.
به گفته منابع آگاه، در زمان بازداشت طاهره رضایی و انتقال او گفته شده است که استان اصفهان به نیابت از استان یزد وی را بازداشت کرده است.
طاهره رضایی یکی از شهروندان بهایی است که پیشتر همراه ۲۰ شهروند بهایی در استان‌های اصفهان و یزد بازداشت شده بود.
این شهروندان هر کدام از یک تا چهار سال حبس تعزیری و تعلیقی محکوم شده بودند. این احکام از سوی شعبه یک دادگاه انقلاب یزد صاد شد و در تاریخ ۲۷ فروردین ۱۳۹۳در شعبه تجدید نظر استان به تأیید رسید.

منبع : https://hra-news.org/fa/?p=74215

ثبت ازدواج اتباع افغانستان با دختران ایرانی

ثبت ازدواج اتباع افغانستان با دختران ایرانی

ezdevaj afghanestaniha

خبرگزاری هرانا ـ سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل اعلام کرد که کنسولگری های این کشور در افغانستان آمادگی دارند تا ازدواج شهروندان افغانستانی با زنان ایرانی را به ثبت برسانند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایرنا، سفارت ایران در کابل با انتشار بیانیه ای از تمامی شهروندان افغانستانی که با دختران ایرانی ازدواج می کنند، خواست تا برای ثبت ازدواج خود به کنسولگری های ایران در شهرهای هرات، قندهار، جلال آباد و مزار شریف مراجعه کنند.
عباس احمیدی سرکنسول ایران در کابل در این باره گفت که یکی از وظایف ذاتی کنسولگری های ایران در کشورهای مختلف دنیا، ثبت ازدواج ایرانیان با اتباع خارجی است و هدف از این اقدام، قانونی شدن روند ازدواج مردان افغانستانی با دختران ایرانی و فراهم ساختن زمینه دریافت تسهیلات لازم برای آنان است.
وی افزود: “هنگامی که ازدواج دختران ایران با مردان افغانستانی در کنسولگرهای ایران به عنوان نماینده ثبت احوال به ثبت برسد، اقامت زن ایرانی در افغانستان قانونی می شود و تبعه افغانستان هم در ایران می تواند ویزای اقامت دریافت کند و علاوه بر کاهش هزینه ویزا، از سپردن وثیقه ویزا نیز معاف خواهد شد”.
وی درعین حال افزود که ثبت ازدواج ایرانیان با اتباع کشورهای خارجی یک مساله جدید نیست و کنسولگری های ایران در سراسر دنیا نسبت به ثبت ازدواج ایرانیان با اتباع خارجی اقدام می کنند، منتها در این باره یک اطلاع رسانی انجام شده است.
افغان ها نیز ازدواج خود با اتباع خارجی را باید در دادگاه عالی به ثبت برسانند.
براساس قانون تابعیت ایران، فرزندانی که از پدر خارجی و مادر ایرانی به دنیا می آیند، پس از ۱۸ سال زندگی در ایران می توانند درخواست تابعیت کنند.
چنانچه ازدواج آنان ثبت نشده باشد، امکان ارایه این درخواست وجود ندارد.
کنسولگری های افغانستان در ایران نیز ازدواج اتباع ایرانی با افغانستانی ها را ثبت می کنند و در یک سال گذشته شماری از اتباع هر دو کشور به کنسولگری های کشور طرف مقابل مراجعه کرده و ازدواج خود را ثبت کرده اند تا فرزندان آنان بتوانند از دریافت خدمات و تسهیلات بهره مند شوند.
یک منبع آگاه گفت که در سال های گذشته روند ازدواج اتباع دو کشور بین مردان افغانستان با دختران ایرانی زیاد بوده، اما در سال های اخیر این روند در حال معکوس شدن است و ازدواج مردان ایران با دختران افغانستان افزایش یافته است.

منبع : https://hra-news.org/fa/?p=74602

کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل از آزادی زندانیان ایرانی-آمریکایی‌ استقبال کردند

 کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل از آزادی زندانیان ایرانی-آمریکایی‌ استقبال کردند

un

خبرگزاری هرانا ـ کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل متحد از اقدام دولت جمهوری اسلامی ایران برای آزادی چهار زندانی ایرانی- آمریکایی استقبال کرده و از تهران خواستند تا راه را برای آزادی همه کسانی که در زندان‌ها در بازداشت‌های غیرقانونی به سر می‌برند هموار کنند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران، طی آخر هفته گذشته، مقامات ایرانی اعلام کردند که چهار تبعه ایرانی و آمریکایی، شامل خبرنگار روزنامه واشنگتن پست، جیسون رضاییان و کشیش مسیحی، سعید عابدینی و امیر حکمتی طی آنچه به نظر می‌رسد تبادل زندانیان با کشور ایالات متحده آمریکا بوده، آزاد شدند. آقای رضاییان و آقای عابدینی به اتهام جاسوسی و سایر جرایم امنیتی در محاکماتی که از موازین بین المللی فاصله داشتند محاکمه شده بودند.
دیوید کی، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد آزادی اندیشه و بیان گفت: “ظرف یک سال و نیم گذشته، بازداشت غیرقانونی آقای رضاییان تبدیل به نماد سرکوب رو به افزایشِ آزادی‌های بیان و مطبوعات در کشور توسط دولت ایران شده بود.” آقای کی تاکید کرد: “ما از آزادی او استقبال می‌کنیم، اما آقای رضاییان از ابتدا نباید زندانی می‌شد، چون پیگرد قضایی وی مرتبط با آزادی بیان و شغل وی به عنوان یک روزنامه‌نگار بود. دولت ایران باید به جای محاکمه افرادی که از حق بیان خود بهره می‌برند، از آنها محافظت کند.” وی افزود: “ده‌ها روزنامه‌نگار ایرانی، وبلاگ نویس، و فعالان شبکه‌های اجتماعی تنها به دلیل اینکه از حقوق مشروع خود برای بیان نظرات خود استفاده کرده‌اند، همچنان پشت میله‌های زندان باقی مانده‌اند.”
هاینر بیله فلد، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد آزادی مذهب یا ایمان، نسبت به مسئولیت دولت ایران برای کسب اطمینان از عدم پیگرد قضایی یا بازداشت هیچ فردی به دلیل دیدگاه‌ها یا فعالیت‌های مذهبی، شامل مسیحیانی که از اسلام به این مذهب گرویده‌اند یادآور شد. طبق گزارشات، آقای عابدینی در سال ۲۰۱۲ برای فعالیت‌هایی که مربوط به کلیسای خانگی بود توسط مقامات دستگیر شد.
آقای بیله فلد متذکر شد: “در حالیکه مقامات ایرانی به کشیش عابدینی اجازه دادند تا سوار هواپیما شود و این مصیبت وحشتناک را پشت سر بگذارد، آنها همچنان ده‌ها مسیحی ایرانی را به اتهامات مبهم و بیش از حد گسترده امنیت ملی مانند “تبلیغ علیه نظام” در زندان نگه‌می‌دارند. این بازداشت‌ها به روشنی نه تنها ناقض تعهدات ایران تحت قوانین بین المللی هستند، بلکه ناقض قانون اساسی خود کشور ایران نیز هستند.”
احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران، که قبلا همچنین از لغو تحریم‌های مربوط به برنامه هسته‌ای ایران توسط جامعه بین المللی که همزمان با آزادی زندانیان انجام شد، تمجید کرده بود، از مقامات ایرانی یک درخواست ویژه کرد:
“من از آنان می‌خواهم تا از هیچ تلاشی برای پرداختن به نگرانی‌های حقوق بشری طولانی مدتی که بارها و بارها توسط مکانیسم‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد اعلام شده‌اند، به ویژه افزایش نگران کننده اعدام‌ها ظرف سال گذشته، افزایش محدودیت بر آزادی بیان و تجمعات مسالمت آمیز، حقوق زنان، تبعیض علیه اقلیت‌های مذهبی و قومی، و محاکمه مستمر روزنامه‌نگاران، وکلا، و مدافعان حقوق بشر، کوتاهی نکنند.”
آقای شهید مجددا از مقامات ایرانی خواستار تعامل سازنده و معنی دار با ماموریت وی از سوی شورای حقوق بشر از طریق صدور مجوز برای بازدید وی از کشور شد.
گزارشگران ویژه  بخشی از آنچه رویه‌های ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خوانده می‌شوند هستند. رویه‌های ویژه بزرگ‌ترین نهاد کارشناسان مستقل در سیستم حقوق بشر سازمان ملل متحد است و نام کلی مکانیسم‌های مستقل حقیقت یاب و نظارتی شوراست که یا به رسیدگی وضعیت کشورهای خاص می‌پردازند و یا به صورت موضوعی وضعیت سراسر جهان را مورد بررسی قرار می‌دهند. کارشناسان رویه‌های ویژه داوطلبانه فعالیت می‌کنند؛ آنها کارمندان سازمان ملل متحد نیستند و برای فعالیت خود حقوقی دریافت نمی‌کنند. آنها از هر کشور یا سازمانی مستقل هستند و در ظرفیت شخصی خود مشغول به فعالیت هستند.

ناتوانی در پرداخت هزینه زایمان؛ نوزادی که ۲۷ روز در بیمارستان ماند

  ناتوانی در پرداخت هزینه زایمان؛ نوزادی که ۲۷ روز در بیمارستان ماند

nozad

خبرگزاری هرانا ـ مسئولان بیمارستانی در تهران وقتی زنی نتوانست هزینه زایمان دو قلوهایش را پرداخت کند، یکی از نوزادان را ۲۷ روز در بیمارستان نگه داشتند و او را تحویل مادرش ندادند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از جام‌جم، دیروز زنی نگران با مراجعه به دادسرای یافت‌آباد، از گروگان گرفته شدن نوزادش در بیمارستانی در جنوب تهران به خاطر پرداخت نکردن هزینه زایمان خبر داد و از مسئولان بیمارستان شکایت کرد.
زن جوان به نام جمیله خود را تبعه افغانستان معرفی و در شکایتش به قاضی پرونده عنوان کرد: “۱۵ سال قبل و در ۱۶ سالگی با همسرم در افغانستان ازدواج کردم که حاصل آن سه فرزند بود. چهار سال قبل برای زندگی بهتر به تهران آمدیم و در خیابان زائری ساکن شدیم. همسرم به نام ضیا کارگر ساختمان بود و درآمد خوبی داشت تا این که یک سال قبل توسط دوستانش معتاد شد و شیشه مصرف می‌کرد”.
جمیله ادامه داد: “وقتی شوهرم معتاد شد، زندگی ما سیاه شد و هرچه درآمد داشتیم خرج مواد ضیا می‌شد. ۹ ماه قبل فهمیدم که برای بار چهارم باردار شده‌ام . به سختی ۹ ماه راسپری کردم تا این‌که ۲۷ روز قبل برای زایمان به بیمارستانی در جنوب تهران رفتم. مسئولان بیمارستان برای زایمان یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان پول خواستند که با کمک همسایه‌ها و دوستان هزینه زایمان سزارین را تهیه کردم و به اتاق عمل رفتم”.
زن افغان که نگران پسرش بود، اضافه کرد: “بعد از زایمان متوجه شدم خدا به من دوقلوی پسر و دختر داده است. این تازه اول مشکلاتم بود. همسرم برای ترک اعتیاد به کمپ رفته بود ودر این شهر، تنها و بی‌پول بودم. فردای آن روز وقتی برای ترخیص به حسابداری بیمارستان رفتم، آنها گفتند به خاطر این که دوقلو به دنیا آورده‌ام باید دوباره پول به حسابشان واریز کنم. شوکه شده بودم من برای هزینه اولیه بیمارستان زندگی‌ام را فروختم و دیگر پولی نداشتم تا هزینه‌های بیمارستان را پرداخت کنم. هرچه به مسئولان و مدیر بیمارستان گفتم پولی ندارم آنها باور نکردند و من و دخترم را از بیمارستان ترخیص کردند و پسرم را گرو نگه داشتند تا زمانی که هزینه بیمارستان را بپردازم”.
مادر دوقلوها افزود: “در این ۲۷ روز خیلی تلاش کردم تا هزینه بیمارستان را فراهم کنم اما به نتیجه نرسیدم و حالا باید حدود هفت میلیون تومان پرداخت کنم. چندبار به بیمارستان رفتم اما فرزندم را ترخیص نکردند. آقای قاضی، در بیمارستان به نوزاد ۲۷ روزه‌ام رسیدگی نمی‌شود و پسرم بشدت ضعیف شده و من نگران حالش هستم. من خودم بیمارم و قادر به کار کردن نیستم تا هزینه بیمارستان را بدهم. نمی‌دانستم چکار کنم تا فرزندم را بار دیگر در آغوش بگیرم به همین خاطر تنها راهی که به ذهنم رسید، شکایت از بیمارستان است”.
با شکایت زن جوان و با بررسی ادعای این زن، قاضی پرونده دستور ویژه‌ای برای ترخیص نوزاد ۲۷ روزه از بیمارستان صادر و مسئولان بیمارستان را به اتهام نگهداری غیرقانونی کودک به دادسرا احضار کرد.


بررسی وضعیت مسیحیان ایران از ابتدا تا کنون 31 ژانویه 2016

موضوع سخنرانی :بررسی وضعیت مسیحیان ایران از ابتدا تا کنون
تقی صیاد مصطفی


اتاق پالتاک : کمیته دفاع از حقوق پیروان ادیان

http://seda-tasvir.bashariyat.org/?p=3618

فراخوان کمیته دفاع از حقوق پیروان ادیان در تاریخ یکشنبه 31 ژانویه 2016

تقی صیادمصطفی:

بررسی وضعیت مسیحیان ایران از ابتدا تا کنون



۱۳۹۴ بهمن ۹, جمعه

حال روزنامه‌نگار زندانی در دیزل‌آباد وخیم است

 حال روزنامه‌نگار زندانی در دیزل‌آباد وخیم است

farzad poormoradi

خبرگزاری هرانا – وضعیت جسمی فرزاد پورمرادی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی در زندان دیزل آباد وخیم گزارش شده است. او سیزدهم دی ماه از سوی اطلاعات سپاه بازداشت شد و هفته گذشته به زندان دیزل‌آباد کرمانشاه منتقل شده است.
به گزارش منابع هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، فرزاد پورمرادی، فعال رسانه ای و مسئول کمیته اطلاع رسانی ستاد دکتر حسن روحانی در کرمانشاه، سه شنبه شب ششم بهمن ماه، به دلیل ناراحتی قلبی به بهداری زندان دیزل آباد منتقل شد و با وجود تجویز پزشکان مبنی بر لزوم اعزام به بیمارستان، از فرستادن او ممانعت شده و همچنان در بهداری زندان بستری است.
یک منبع نزدیک به آقای پورمرادی به گزارشگر هرانا گفت که مقامات اطلاعات سپاه مانع اعزام او به بیمارستان شده اند.
به گفته این منبع فرزاد پورمرادی به دلیل گرفتگی دریچه قلبی، طی یک سال گذشته زیر نظر پزشکان متخصص، مشغول مداوا بوده است.
فرزاد پورمرادی روز یکشنبه سیزدهم دی‌ماه، هنگام خروج از خانه از سوی مأمورین اطلاعات سپاه بازداشت و پس از تفتیش منزل و ضبط برخی از وسایل به مکانی نامعلوم منتقل شد.
قاضی الماسی دادیار شعبه ۱۶ بازپرسی دادگاه انقلاب کرمانشاه، این روزنامه نگار را به  “تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب” متهم کرده است. نزدیکان آقای پورمرادی این اتهام را رد کرده و آن را یک “تسویه حساب سیاسی در آستانه انتخابات” عنوان کرده اند.
فرزاد پورمرادی با وجود نزدیک به یک ماه بازداشت، تا کنون موفق به گرفتن وکیل نشده است.
این روزنامه‌نگار، پیش از بازداشت با راه اندازی یک کانال خبری در تلگرام، در حوزه‌ی انتخابات مجلس فعالیت می کرد و از سوی رسانه های تندرو محلی متهم به “براندازی و تفرقه‌افکنی” شده بود.
فرزاد پورمرادی، فعال سیاسی و رسانه‌ای، مسئول کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات دکتر حسن روحانی در استان کرمانشاه در انتخابات یازدهم معرفی شده است. او هم اینک بر خلاف اصل تفکیک جرائم در بند ۱۰ زندان دیزل آباد محبوس است. بند ۱۰ زندان دیزل آباد به گفته زندانیان سابق یکی از بدترین بندهای این زندان است که محکومینی با جرائم خطرناک در آن نگهداری می شوند.