سفیر آمریکا در سازمان ملل حضور وزیر جنایتکار دادگستری جمهوری اسلامی در شورای حقوق بشر را شرمآور خواند.
نیکی هیلی در یک بیانیه مطبوعاتی، سخنرانی این هفته علیرضا آوایی وزیر دادگستری جمهوری اسلامی در شورای حقوق بشر را محکوم و اعلام کرد: شورای حقوق بشر باید از اینکه به این فرد اجازه سخنرانی می دهد، شرم کند. این شخص مسئول بدترین نقض حقوق بشر در ایران است از جمله ترویج سرکوب و خشونت و کشتار زندانیان سیاسی .
این مقام آمریکايی افزود: این شورا با اجازه دادن به نقض کنندگان زنجیره ای حقوق بشر، بار دیگر خود را بیاعتبار و موقعیت خود را برای ترویج حقوقبشر جهانی بیارزش می کند.
پیش تر آسوشیتدپرس گزارش کرده بود که سفر وزیر دادگستری رژیم ایران به نهاد عالی حقوقبشر سازمان ملل اعتراض هایی به دنبال داشته است.
معترضان میگویند علیرضا آوایی جایی در شورای حقوقبشر ندارد. اتحادیه اروپا در اکتبر 2011 تحریمهایی را علیه آوایی و دیگر مقامهای رژیم ایران اعمال کرده است. اتحادیه روپا گفته است آوائی بهعنوان رئیس قضاییه تهران مسؤل دستگیریهای خودسرانه، ممانعت از حقوق زندانیان و افزایش اعدامها است.
آسوشیتدپرس افزود: حضور آوایی میتواند منجر به انداختن سایه ای بر شورای حقوقبشر گردد، نیکی هیلی سفیر آمریکا در سازمان ملل سال گذشته با توصیف اینکه شورای حقوقبشر محلی است که نقض کنندگان حقوقبشر میتوانند ظاهر خود را سفید سازی کنند، آن را بیاعتبار کرد
گزارش رادیو فرانسه: حضور علیرضا آوایی، وزیر دادگستری جمهوری اسلامی در سیوهفتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو، موجب خشم ایرانیان مخالف حکومت ایران در خارج از کشور شده است. علیرضا آوایی به خاطر نقض فاحش حقوق بشر در ایران در سال های ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۳، در لیست تحریمهای سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا قرار دارد.
خبرگزاری فرانسه میگوید که علیرضا آوایی در هنگامی که رئیس کل دادگستری تهران بوده، به خاطر نقض حقوق بشر، مشارکت در دستگیریهای خودسرانه، انکار حقوق زندانیان و افزایش اعدامها، در لیست تحریمهای سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا قرار گرفته است.
بر اساس اعضای مخالفان حکومت ایران در تبعید، علیرضا آوایی در کشتار زندانیان سیاسی در تابستان ۶۷ نقش کلیدی داشته است.
ایران تریبونال: علیرضا آوایی، وزیر دادگستری جمهوری اسلامی در دولت روحانی، در سال ١٣۶٧، عضو «هیات مرگ» زندانهای دزفول و اهواز بود. تقریبا تمام زندانیان سیاسی زندان یونسکو دزفول آن سال به حکم هیات مرگ که آوایی نیز عضو آن بود، اعدام شدند. آوایی در سالهای ١٣۶٢ تا ١٣۶۵ به عنوان دادستان، در دستگیری، شکنجه و اعدام مخالفان سیاسی در کرمانشاه، کردستان، تهران و استان مرکزی نیز دست داشته است. این جنایتکار با پروندهای سنگین که از آن خون صدها زندانی سیاسی میچکد، قرار است در ٣٧مین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل، در روز ٢٧ فوریه ٢٠١٨ در ژنو سخنرانی کند. کمیته دیده بان دادگاه مردمی ایران تریبونال، که وظیفه اش پیگرد جنایتکاران جمهوری اسلامی در خارج کشور است، در تعقیب این قاتل است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر