خبرگزاری هرانا – پروانه سلحشوری نماینده و رییس فراکسیون زنان مجلس با انتقاد از اینکه وضعیت کودک آزاری در کشور بحرانی است و باید جدی گرفته شود، گفت که تصویب قانون تنها راه حل معضل کودک آزاری نیست و باید ساز و کار اجرای قوانین فراهم شود.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از خانه ملت، پروانه سلحشوری در واکنش به آزار و اذیت دختر بچه ۶ ساله افغانستانی در خمینی شهر با بیان اینکه میزان واقعی کودک آزاری ها در کشور مشخص نیست، گفت: “در حال حاضر کودک آزاری ها نسبت به گذشته بیشتر گزارش و منعکس می شود بنابراین تصور می شود میزان آن افزایش یافته است”.
وضعیت کودک آزاری در کشور بحرانی است و باید جدی گرفته شود
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه وضعیت کودک آزاری در کشور بحرانی است و باید جدی گرفته شود، افزود: “خشونت ها و کودک آزاری جامعه را به سمت فروپاشی اخلاقی سوق می دهد و زنگ خطری جدی است”.
برخی کودکان هیچ گونه آموزشی نسبت به خودمراقبتی ندیده اند
وی با انتقاد از اینکه برخی کودکان هیچ گونه آموزشی نسبت به خودمراقبتی ندیده اند، تصریح کرد: “متاسفانه کودکان از آموزش های متناسب با سن شان در خصوص مسائل جنسی برخوردار نیستند این در حالی است که پدوفیل ها و افرادی که دچار اختلالات روانی جنسی هستند همه جا حضور دارند و خطر آنها کودکان را تهدید می کند در واقع پدوفیلیا انحراف جنسی و اختلال روانی است که در آن فرد از لحاظ جنسی جذب کودکان میشود”.
رخداد روزانه کودک آزاری در کشور زنگ خطری جدی
این نماینده مردم در مجلس دهم، افزایش آگاهی و اطلاع رسانی و تصویب قوانین بازدارنده را راهکار مبارزه با کودک آزاری دانست و ادامه داد: “در تمامی دنیا شاهد کودک آزاری جنسی هستیم و پدیده ای جهانی است اما رخداد روزانه این پدیده در کشور زنگ خطری جدی بوده و بیانگر این است که باید بیشتر به آن پرداخته و جدی گرفته شود”.
تصویب قانون تنها راه حل معضل کودک آزاری نیست/ قانون گریزی در ایران شایع است/ سازوکار اجرایی قوانین فراهم شود
سلحشوری با بیان اینکه تصویب قانون تنها راه حل معضل کودک آزاری نیست، تصریح کرد: “قانون گریزی در ایران بسیار شایع است بنابراین تصویب قانون صد در صد جوابگو نبوده و حل مشکل کودک آزاری تنها با قوانین کیفری امکان پذیر نیست بلکه باید ساز و کار اجرایی آنها نیز فراهم شود”.
روش های مقابله با سوء استفاده های جنسی باید به کودکان آموزش داده شود
وی با یادآوری اینکه روش های مقابله با سوء استفاده های جنسی باید به کودکان آموزش داده شود، گفت: “متاسفانه والدین آگاهی کامل را نسبت به آموزش خودمراقبتی کودکان ندارند در حالی که خانواده ها باید به طور مداوم هوشیار باشند و کودکان را به تنهایی جایی نفرستند و حتی آنان را نباید با افراد دیگر تنها گذاشت زیرا در اکثر موارد متجاوزان فامیل و کسانی بوده اند که با خانواده کودک ارتباط نزدیک داشته اند”.
سلحشوری با تاکید بر اینکه ایمن سازی کودکان باید در دستور کار مراکز آموزشی و خانواده ها قرار گیرد، افزود: “تجاوزی که از سوی نزدیکان با کودک یا نوجوانان صورت می گیرد ممکن است بارها تکرار شده و ضربه های روحی زیادی به کودک وارد می شود از این رو خانواده ها باید هوشیاری و مراقبت لازم را داشته باشند تا کودکان مورد آزار و اذیت جنسی قرار نگیرند”.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس دهم، ادامه داد: “برای جلوگیری از خشونت علیه کودکان باید فرهنگ سازی مناسبی از سوی رسانه های جمعی به ویژه صدا و سیما انجام شود البته خلاء های قانونی نیز باید رفع شده و مراقبت و هوشیاری خانواده ها نیز باید افزایش یابد”.
رییس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه پدوفیل ها در کشورهای پیشرفته تحت درمان قرار می گیرند، افزود: “اختلال پدوفیلیا باید جدی گرفته شود؛ می توان پدوفیلی را در کودکی تشخیص داد و افراد را تحت درمان قرار داد البته این مهم در صورتی تحقق می یابد که خانواده ها آگاهی و آموزش کامل را نسبت به این اختلال داشته باشند”.
FacebookTwitterGoogle+
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر