خبرگزاری هرانا – اعتصاب رانندگان کامیون ایران که در دور جدید خود به دنبال فراخوانی از روز شنبه ۳۱ شهریورماه در اعتراض به برآورده نشدن مطالبات صنفیشان آغاز شده است، امروز پنجشنبه ۵ مهرماه برای ششمین روز در بسیاری از شهرهای ایران از جمله “شهرکرد، اردبیل، نائین، کرج، اصفهان، اراک، نیشابور، زرینشهر، ارومیه، سبزوار، رفسنجان، قزوین و دزفول” ادامه یافت. در همین زمینه امروز دادستان قزوین از بازداشت ۱۵ تن خبر داده و از آنها به عنوان “مخلان نظم و امنیت” نام برد. همچنین دادستان البرز از دستگیری ۷ نفر در این خصوص به اتهام “اخلال در نظم” در کرج و دادستان اردبیل نیز از بازداشت و بازجویی از ۸ نفر در این زمینه در اردبیل خبر داد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، از روز شنبه ۳۱ شهریورماه رانندگان کامیون در بسیاری از شهرهای ایران در اعتراض به برآورده نشدن مطالبات صنفی خود دست از کار کشیده و اعتصاب کردند و دستکم ۳۰ تن در شهرهای مختلف در این خصوص بازداشت شدند.
این اعتصاب در روز پنجشنبه در بسیاری از شهرهای ایران از جمله “شهرکرد، اردبیل، نائین، کرج، اصفهان، اراک، نیشابور، زرینشهر، ارومیه، سبزوار، رفسنجان، قزوین و دزفول” شکل گرفت.
روز پنجشنبه به دنبال ادامه دادن این اعتصاب پیامکهایی برای رانندگان ارسال شده که در آن سهمیه سوخت را متعلق به کسانی میداند که بارنامه دارند و اشاره به کسانی دارد که در اعتصاب شرکت نکردهاند و این پیامکها تلاش دیگری برای به شکست کشاندن اعتصاب کامیوندارن در ایران است.
اسماعیل صادقی نیارکی، دادستان عمومی و انقلاب قزوین نیز از بازداشت ۱۵ تن در این زمینه خبر داده و از آنها به عنوان “مخلان نظم و امنیت” نام برده است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز نیز از دستگیری ۷ نفر در سطح استان در این خصوص خبر داد و گفت: “اتهام این افراد اخلال در نظم است”.
همچنین، ناصر عتباتی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل از بازداشت هشت نفر در این زمینه در اردبیل خبر داد.
محمد یوسفی، مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان تهران با اشاره به افزایش قیمت مرغ تا ۱۰ هزار تومان گفت: “بیشترین مشکل تامین مرغ در بازار تهران مربوط به مشکلاتی است که برای کامیونداران پیش آمده است به همین دلیل در این روزها مرغ کمتری در بازار عرضه شده و قیمت آن را افزایش داده است”.
عبدالهاشم حسننیا، معاون وزیر راه و شهرسازی با ادعای اینکه “حمل و نقل بار در جادههای کشور جریان دارد و متوقف نیست” گفت: “توزیع لاستیکهای تولید داخل در بازار و بین رانندگان و کامیونداران منسجمتر انجام خواهد شد. اقدام بعدی این است که لاستیکهای در اختیار سازمان اموال تملیکی در اختیار ناوگان جادهای قرار میگیرد. همچنین با دستور معاون اول رییسجمهوری تعرفه واردات لاستیک به ۵ درصد کاهش مییابد که این اقدام باعث تسریع در روند واردات لاستیک خواهد شد. با مجموعه این اقدامات و توزیع لاستیکهای وارداتی در یک ماه آینده مشکل ناوگان جادهای برون شهری در بخش لاستیک حل خواهد شد”.
در فراخوانی که از سوی اتحادیه هماهنگ کنندگان رانندگان سراسر ایران منتشر شد و از رانندگان کامیون خواست تا از اول مهر در اعتصاب سراسری شرکت کنند، ۱۵ خواسته رانندگان کامیون و ترانزیت بیان شد. از جمله این خواستهها به «افزایش حقوق بازنشستگی و سختی کار»، «کاهش قیمت لاستیک و لوازم یدکی»، «افزایش ۷۰ درصدی نرخ کرایه»، «کسر حق پرداختی بیمه رانندگان»، «حذف دلالان و واسطهها از پایانهها و باربریها»، و «نظارت بر برخوردهای غلط و سلیقهای مأموران راهنمایی و رانندگی و مجازات ماموران و افسران رشوهگیر» میتوان اشاره کرد.
هرانا پیش از این در گزارشی به بررسی وضعیت در پنجمین روز از دور جدید اعتصاب سراسری کامیونداران ایران و واکنش مسئولان به این اعتصاب پرداخته بود.
نمایشگر ویدیو
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر